Maak je merk sterk

Passie voor verbeelding en het ontwerp vak, doordenken tot in de kleinste details, jouw merk sterk maken, daarom heb ik dingenbedenkers opgericht. Altijd gaan voor originaliteit en detail, dat is mijn dagelijkse drijfveer. 25 jaar ervaring met digitale beeldbewerking in de reclame- en uitgeverij wereld, helpen jou aan een unieke visuele identiteit. Als je toe bent aan een echt doordachte nieuwe huisstijl, reclame concept of website, dingenbedenkers zet jouw merk visueel sterk in de markt.

Bij verschillende creatieve bureau’s heb ik onder andere gewerkt voor klanten zoals Renault, Mercedes, Hans Anders, GVB, Autoweek en Super de Boer, daar heb ik mijn kennis opgedaan om jouw merk of dienst uniek te positioneren. 

Dingenbedenkers werkt  en denkt op academisch niveau, vanaf concept tot aan unieke eindproducten. Gespecialiseerd in Beeldbewerking voor on- en offline media en als het nodig is realiseert dingenbedenkers jouw website in Drupal of Wordpress.

Meer weten? Bezoek mij op Instagram of LinkedIn.

 

Platenbaas

René van der Waals dingenbedenkers

Ontwerper, illustrator, mooie platenmaker René van der Waals (Amsterdam 1966), getrouwd, vader van 2 pubers, ik speel heel graag op mijn basgitaar en om fit te blijven probeer drie keer in de week naar de sportschool te gaan.
"Ik geloof in de verbindende factor van een goede visual, een beeld zegt meer dan duizend woorden."

Voorop lopen...

dingenbedenkers illustratie

Als jij het lef én de ambitie hebt om jouw merk of dienst echt onderscheidend te presenteren, wil opvallen tussen jouw concurrentie, zelfs als ze een paar maten groter zijn, realiseert dingenbedenkers dat voor jou. Dus trek vandaag nog de stoute schoenen aan en neem contact op.