Maak je merk sterk

Passie voor het ontwerp vak, doordenken tot in de kleinste details, een merk echt uniek in de markt zetten, zowel on- als offline, daarom is dingenbedenkers ontstaan. Het lef om wél te gaan voor originaliteit en zorg voor detail.

Bij verschillende creatieve bureau’s heb ik onder andere gewerkt voor klanten zoals Renault, Mercedes, Hans Anders, GVB, Autoweek, Libelle en Super de Boer, daar heb ik mijn eigen visie gevormd om jouw merk of dienst uniek te positioneren. 

Dingenbedenkers werkt  en denkt op academisch niveau, vanaf concept, via handmatige schets naar uniek en verantwoord eindproduct. Gespecialiseerd in Drupal CMS en React voor goede 'handcrafted' webapplicaties en originele, uiterst doordachte branding voor jouw merk.

Meer weten? Bezoek mijn LinkedIn profiel.

 

Voorop lopen...

dingenbedenkers illustratie

Als jij het lef én de ambitie hebt om jouw merk of dienst onderscheidend te presenteren en daarmee voorop wil lopen, zelfs op concurrentie die al heel wat stappen heeft gezet, willen wij je graag helpen. Dus trek de stoute schoenen aan en neem contact op met dingenbedenkers